تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۴۹
۰
کد مطلب : ۸۳۰۰
شاعران عاشورایی

درباره خسرو احتشامی

درباره خسرو احتشامی
احتشامى سرودن شعر را از دوران دبيرستان شروع نمود و تحت تأثير آموزش‏هاى پدر بزرگ مادرى خود كه فردى شاعر و هنرمند بود نخستين جوانه‏‌هاى اشتياق به شعر در وجودش شكوفا شد.

بيشتر همّ اين غزلسراى فرهيخته مصروف شناخت شعر پژوهش هنرى و تحقيق ادبى گرديده است. علاوه بر غزلياتى كه در جُنگ‏هاى معاصر به چاپ رسيده مقالات پراكنده‏اى هم در مطبوعات كشور از وى نشر يافته است.

از خسرو احتشامى تاكنون كتاب‌هاى زير چاپ و منتشر شده است: «در كوچه باغ زلف»، «اصفهان در شعر صائب»؛ «امشب صداى تيشه» كه درآمدى است بر خسرو و شيرين نظامى،«باغ‌هاى چوبى» جمال‏شناسى پنجره‏هاى رنگين ايرانى،«افسانه اصفهان آبى» كه مثنوى بلندى است كه به همراه يك آلبوم از معاريف بزرگ اصفهان چاپ شده است.«غزل بانو» سرگذشت تغزل در تاريخ ادبيات ايران. خسرو احتشامى دو كتاب در دست چاپ دارد:«شكوه علوى در تغزل صفوى»،كه ۱۴ قصيده از شاعران نامدار دوره صفوى درباره حضرت مولى‏الموحدين اميرالمؤمنين است و ديگر «غزل مردان اصفهان» كه غزليات
۵۳ نفر از شاعران اصفهان از قرن ششم تا زمان حاضر جمع‌‏آورى شده است. احتشامى از شاعران غزلسرا محسوب مى‏شود كه گاهى قصيده نيز مى‏گويد و در كنار آن در شعر نو نيز طبع‏آزمايى نموده كه مجموعه‏اى از اشعار نو نيز در دست چاپ دارد.

خسرو احتشامى هم اكنون به عنوان مدرس در دانشگاه شيخ بهايى اصفهان مشغول تدريس است.

* بر گرفته از دانشنامه شاعران عاشورایی، مرضیه محمدزاده، ناشر سازمان چاپ و انتشارات، ۱۳۸۳ تهران
مرجع : دانشنامه شاعران عاشورایی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما