تاریخ انتشار
شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۵۲
۰
کد مطلب : ۱۸۶۴۶
توصیه آیت‌الله علم‌الهدی به حجت‌الله ایوبی

انجام اصلاحات فیلم «رستاخیز» بدون خدشه وارد شدن به ارزش‌های هنری

انجام اصلاحات فیلم «رستاخیز» بدون خدشه وارد شدن به ارزش‌های هنری
در این سفر که روز چهارشنبه ۷ خردادماه انجام شد، ایوبی در ملاقات با آیت الله سیداحمد علم‌الهدی عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مشهد، ابتدا گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه سینما طی ۹ماهه گذشته ارائه داد و تاکید کرد: سینماگران ایرانی در این سال‌ها همواره کوشیده‌اند تا از فرهنگ دینی و ملی با زبان سینما پاسداری کنند. علاوه بر این، آن‌ها نقش مهمی در معرفی چهره فرهنگی و تمدنی ایران و نظام جمهوری اسلامی به جهان داشته‌اند.

ایوبی ادامه داد: با توجه به فضای آرامی که در سینما پدید آمده بسیاری از چهره‌های متعهد سینما که انگیزه کار نداشتند با علاقه و انگیزه مضاعف در اندیشه خلق آثار ارزشمند هستند.

رییس سازمان سینمایی اضافه کرد: تنش‌های گذشته، مجموعه‌ای از سو برداشت‌ها را به وجود آورده که لازمه حل این این سوتفاهمات، گفت‌و‌گوی چهره به چهره با شخصیت‌های برجسته دینی و سیاسی با جامعه سینمایی است؛ در نتیجه این گفت‌و‌گو‌ها، علما و روحانیون با دغدغه‌های سینماگران آشنا‌تر شده و تصویر واقعی تری از مسائل و مشکلات سینمای کشور به دست خواهند آورد؛ از دیگر سو سینماگران نیز با نقطه نظرات و دیدگاه‌های بزرگان فکری، سیاسی و مذهبی آشنا خواهند شد.

ایوبی در ادامه سخنان خود گزارشی از آخرین وضعیت تولیدات سینمایی ارائه کرد.

آیت الله علم الهدی پس از استماع گزارش‌های رئیس سازمان سینمایی ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت پذیرفته؛ به ویژه برگزاری با شکوه سی دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر، بر ضرورت توجه هرچه بیشتر به سینمای دینی تاکید و سختی‌ها و مخاطرات سینمای دینی را برشمرد.

آیت الله علم الهدی باتاکید برنقش فیلم‌های مهم دینی تولید شده در ایران اظهار داشت: جامعه جهانی در انتظار تولیدات جدید در این عرصه است.

ایشان همچنین از آخرین وضعیت فیلم «رستاخیز» سئوال کردند که گزارشی از اصلاحات انجام شده توسط دست اندرکاران فیلم ارائه شد.

آیت الله علم الهدی ضمن ابراز خرسندی از اعمال نظرات علما و مراجع توسط کارگردان فیلم- احمد رضا درویش -یادآوری کردندکه در عین حال باید تلاش کرد اصلاحات به گونه‌ای انجام شود که ارزش‌های هنری فیلم خدشه نبیند؛ چرا که این فیلم مهم‌ترین اثر عاشورایی ایران است و باید از جاذبه‌های هنری کافی برخوردار باشد.

در پایان ایوبی درخواست کرد تا در فرصتی مناسب دیدار جمعی از سینماگران با حضرت آیت الله علم الهدی صورت پذیرد که این امر مورد استقبال ایشان قرار گرفت.

رییس سازمان سینمایی در دیدار با فعالان و هنرمندان خراسان رضوی در مشهد گفت: توسعه کمی و کیفی سینما‌ها و ارتقای دانش سینمایی در سطح کشور از اولویت‌های مورد توجه این وزارتخانه است و برای تحقق آن، از ظرفیت همه بخش‌ها اعم از خصوصی و دولتی برای توسعه زیرساخت‌های سینما استفاده خواهد شد.

وی تصریح کرد: در همین راستا، سازمان سینمایی با تخصیص اعتبارات و مساعدت‌های لازم از ادارات و بخش‌های دولتی متقاضی راه اندازی سینما، حمایت و بستر اجرای آن را فراهم می‌کند.

ایوبی گفت: ما معتقدیم بایستی با حمایت‌های لازم مسئولین و دست اندرکاران مربوطه در هر مجتمع و برج مرتفع که در کشور احداث می‌شود، یک سالن سینما نیز در نظر گرفته شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش، فیلم‌های کوتاه را از قابلیت‌های مهم توسعه سینما در کشور دانست و اظهارداشت: امسال ۴۰ جشنواره سینمای جوان در کشور برگزار می‌شود و برگزاری این قبیل جشنواره‌ها نقش بسیار مهمی در ایجاد شور و نشاط سینمایی در قشرهای مردم دارد.

رییس سازمان سینمایی، طرح سینما کارت را از دیگر اقدامات در دست انجام این سازمان برشمرد و گفت: در راستای این طرح با همکاری دستگاه‌های اجرایی و ارگان‌های گوناگون و با کارت‌های شارژ شده برای کارکنان آن‌ها، زمینه استفاده آن‌ها ار سینما‌ها فراهم می‌شود.

ایوبی افزود: طرح «سینما سلام» و تماشای رایگان فیلم‌های سینما‌ها طی چند ماه گذشته اقدام بسیار خوبی برای آشتی مردم با سینما و استفاده آنان از ظرفیت‌های این بخش بوده است.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دیجیتالی شدن و یا سیستم یکپارچه دیجیتال در سینما‌ها را از دیگر فعالیت‌های در دست انجام این وزارتخانه برشمرد.

وی برگزاری جشنواره بین المللی فیلم فجر در سال گذشته به طور همزمان در ۳۰ استان کشور را یادآور شد و گفت: این اقدام شور و هیجان مردم را به استقبال از سینما‌ها افزایش داد.
ایوبی اظهارکرد: با توجه به ظرفیت و جایگاه خراسان رضوی و از جمله مشهد، در نظر گرفتن یک سینما برای اکران فیلم‌های این جشنواره جوابگوی نیاز موجود نیست.

وی گفت: برای ارتقای دانش و مطالعات سینمایی به عنوان یکی از دغدغه‌های مهم سازمان سینمایی، مدرسه عالی سینما در آینده نزدیک در کشور راه اندازی می‌شود.

در این نشست ضمن گفت‌و‌گو با سینماگران تصمیماتی نیز اتخاذ شد؛ بر همین اساس و برای آغاز فرآیند تمرکز زدایی و دادن اختیارات بیشتر به استان‌ها مقرر شد تا صدور پروانه ساخت کلیه فیلم‌های غیر بلند سینمایی به خراسان رضوی واگذار شود؛ به طوری که اعضای شورای پروانه ساخت به معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی معرفی و پس از تایید آن‌ها، این اختیار به استان واگذار شود.

همچنین مقرر شد یک سالن سینما در شهر مشهد به سینمای هنر و تجربه اختصاص یابد تا فرصتی نیزبرای دیده شدن تولیدات استانی وبه ویژه فیلم‌های کوتاه و مستند به وجود آید.

سینماگران مشهدی از اقدامات اخیز انجمن سینمای جوانان در برگزاری جشنواره‌های استانی فیلم و عکس؛ به ویژه تغییر نظام آموزشی انجمن ابراز خشنودی کردند.

رییس سازمان سینمایی ییش از این در روزهای ۳۱ اردیبهشت و یکم خرداد، در نخستین سفر استانی خود، در سال ۹۳، به استان آذربایجان شرقی سفر کرده بود.
مرجع : مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما