بازديد مديرعامل شمسا از آشپزخانه هاي مركزي

http://hajj.ir , 2 دی 1394 ساعت 18:30

مديرعامل شمسا، از دو آشپزخانه مركزي كربلا بازديد كرد .خدر نژاد در اين بازديد، از بخش هاي مختلف اين دو آشپزخانه از جمله سالن هاي آماده سازي گوشت، آماده سازي سبزيجات، پخت برنج و خورشت، كباب، سردخانه ها و انبارها، ديدن كرد و كم و كيف فعاليت نيروهاي اعزامي براي تغذيه زائران عتبات عاليات را جويا شد .


به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج از كربلاي معلا، ناصر خدر نژاد در بازديد از دو آشپزخانه مركزي ابوتراب و جرش ، در كربلا، از نزديك در جريان نحوه پخت و توزيع غذاي زائران عتبات عاليات قرار گرفت .

خدر نژاد در اين بازديد، از بخش هاي مختلف اين دو آشپزخانه از جمله سالن هاي آماده سازي گوشت، آماده سازي سبزيجات، پخت برنج و خورشت، كباب، سردخانه ها و انبارها، ديدن كرد و كم و كيف فعاليت نيروهاي اعزامي براي تغذيه زائران عتبات عاليات را جويا شد .

مدير ستاد عمليات شمسا در عراق و تعدادي از مديران اين ستاد، مدير عامل شمسا را در اين بازديد همراهي كردند .

گفتني است در دو آشپزخانه اتوماتيك و صنعتي ابوتراب و جرش در كربلاي معلا، تمامي استانداردهاي لازم پخت و بهداشت به كار گرفته شده است ودر آنها، روزانه در هر وعده غذايي پنج تا هفت هزار پرس غذاي گرم تهيه و در بين هتل هاي زائران ايراني عتبات عاليات در كربلا، توزيع مي شود .

شركت شمسا، براي تامين غذاي مناسب و با كيفيت زائران عتبات پنج اشپزخانه مركزي را در كربلا، نجف و كاظمين ايجاد كرده است .


کد مطلب: 28941

آدرس مطلب: https://www.armaneheyat.ir/news/28941/بازديد-مديرعامل-شمسا-آشپزخانه-هاي-مركزي

آرمان هیأت
  https://www.armaneheyat.ir