وجود فاطمه زهرا(س) به زندگی بشریت برکت داد
رسا نیوز , 12 اسفند 1394 ساعت 14:51
حجت الاسلام رفیعی به تشریح فضائل و برکات حضرت زهرا(س) پرداخت و گفت: نام، نسل، علم و اعمال حضرت زهرا(س) در زندگی بشریت برکت ایجاد کرده است؛ ایشان نخستین شخصیتی است که بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص) به دفاع از ولایت امیرمؤمنان(ع) پرداخت.
حجت الاسلام ناصر رفیعی با عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه(س)، اظهار داشت: روایتی درباره ازدواج حضرت زهرا(س) آمده که زنان و اطرافیان حضرت، ایشان را بعد از ازدواجشان سرزنش میکردند و میگفتند که چرا ایشان با فردی ازدواج کردهاند که از نظر مالی متنول نبوده است.
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی العالمیه ابراز کرد: حضرت صدیقه طاهره(س) خواستگاران فراوانی داشتند و با این حال میدانستند که تنها حضرت امیرمؤمنان(ع) هم کفو ایشان هستند؛ اخلاق و دین از مهمترین ملاکهای ازدواج در اسلام است و حضرت فاطمه(س) به این مهم اهمیت میدادند.
وی ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) در پاسخ به اظهارات زنان درباره ازدواج حضرت صدیقه طاهره(س) و حضرت علی(ع) به حضرت زهرا(س) فرموده بودند که این امت اسلامی پنج افتخار دارد که همه آن ها به شما برمیگردد.
این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه گفت: پیامبر این امت، پدر شما و بهترین وصی این امت، علی(ع) همسر شما است؛ بهترین فرزندان این امت، حسن و حسین پسران شما و بهترین شهید این امت نیز عموی شما حمزه است؛ مهدی این امت هم فرزند شماست که همه انتظار ایشان را می کشند.
حجت الاسلام رفیعی در بخش دیگر افزود: پیامبر خدا(ص) رو به حسنین(ع) کردند و فرمودند که شما برای اسلام، دو کفه ترازو هستید؛ حضرت فاطمه(س) همانند شاهین این ترازو است و ترازو کار نمیکند مگر با شاهین آن.
وی اظهار داشت: حضرت علی(ع) پس از سی سال از شهادت حضرت زهرا(س) در نامهای خطاب به معاویه میفرمایند که ای معاویه، تو که مردم را علیه من میشورانی آیا میخواهی تفاوت خانواده تو با خودم را بیان کنم؛ پیغمبر خدا(ص) از ماست، اما ابوجهل از شماست و همین طور ادامه میدهند و میفرمایند که حسن(ع) و حسین(ع) و فاطمه زهرا(س) برترین زن هستی از ماست و من افتخار میکنم به فاطمه و پدرش.
استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: شیعه بداند که یکی از مهمترین دلایل دفاع ما از تشیع، شهادت حضرت زهرا(س) است؛ اگر ایشان یک درصد احتمال میدادند که کسانی که سقیفه را تشکیل دادهاند، برحق است، روز و شب به دفاع از ولایت حضرت علی(ع) نمیپرداخت.
وی خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه(س) نزدیکترین فرد به پیامبر بودند؛ ایشان بلافاصله سه روز بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص)، در مساجد و مراسمات به دفاع از ولایت حضرت امیرمؤمنان(ع) پرداختند؛ نخستین خطبه رسمی در دفاع از ولایت، بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص) از سوی حضرت زهرا(س) بیان شده است.
حجت الاسلام رفیعی گفت: شخصی به نام «عبدالمنعم حسن» که از مذهب اهل سنت به مذهب شیعه گرایش پیدا کرده است، کتابی با عنوان «فاطمه مرا هدایت کرد» منتشر کرده و دلیل هدایت خود را خطبه حضرت زهرا(س) بیان میکند.
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی العالمیه تأکید کرد: خطبه فدک را عادی نپندارید، چرا که در آن به افشاگری درباره متعرضان به ولایت پرداخته شده و بهترین سند برای تشیع است؛ تمامی مطالب آن با استناد به قرآن از سوی حضرت زهرا(س) بیان شده است.
وی ادامه داد: در خطبه فدک از ولایت حضرت علی(ع) دفاع شده و فضائل ایشان به خوبی بیان میشود؛ در آن زمان هرکس غیر از حضرت زهرا(س) این مطالب را بیان میکردند، او را ساکت کرده و یا به قتل میرساندند.
این استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: در روایات مشترک آمده است که پیامبر اکرم(ص) شش ماه تمام، هر روز صبح به درب خانه حضرت فاطمه(س) میآمدند و آیه تطهیر را تلاوت میکردند؛ آیه تطهیر ویژه حضرت زهرا(س) و اهل بیت ایشان بود.
وی ابراز کرد: از خداوند متعال به جای طلب مال و عمر زیاد، مال و عمر با برکت بخواهیم؛ حضرت سجاد(ع) دعا میکردند که خداوندا اگر عمر من بی برکت و مضر است، آن را کم کن؛ اگر نتانیاهو و آل سعود همین امشب از بین بروند، به نفع خودشان و تمام بشریت است.
حجت الاسلام رفیعی ادامه داد: گاهی برخی نعمتها مقدارش کم، اما سود و مفعتش زیاد است؛ هر گاه وسیله جدید خریدید، فرزند به دنیا آوردید و یا وارد هر کجا شدید آیه ۲۹ سوره مؤمنون را تلاوت کنید که در آن این گونه آمده است که خدایا ما را یک جای با برکت پایین بیاور.
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی العالمیه افزود: کاسب اگر راست بگوید، با مردم مدارا کند، خوشرفتار باشد و در ارائه اجناس زیادت داشته باشد، برکت در زندگی وی سرازیر خواهد شد؛ علم نیز با نشر آن پر برکت میشود.
وی با اشاره به عوامل از بین برنده برکت در جوامع اظهار داشت: حضرت محمد(ص) فرمودند که چهار چیز در هر جامعه ای وارد شود، برکت را از بین میبرد؛ خیانت، دزدی، نوشیدن شراب و روابط نامشروع، مهمترین عوامل از بین برنده برکت در جوامع است.
برکات حضرت زهرا در زندگی
وی به بیان برکات حضرت زهرا(س) پرداخت و ابراز کرد: نام فاطمه برکتی دارد که پیامبر می فرمایند، دخترانی که اسم آنها فاطمه است را نزنید؛ همچنین در روایتی بیان شده که در آخرت دخترانی که اسمشان فاطمه است به بهشت می روند؛ خداوند بر روی نام حضرت زهرا(س) لطف زیادی دارد.
حجت الاسلام رفیعی ادامه داد: نسل حضرت زهرا(س) برکت بیشماری دارد و هر کس نگاهش به نسل حضرت صدیقه طاهره(س) بیفتد و به حضرت محمد و آل محمد(ص) صلوات بفرستد، نور چشمش زیاد میشود.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: برکت علم حضرت زهرا(س) به این گونه است که حضرت فاطمه(س) بعد از پیامبر اکرم(ص) برجسته ترین شخصیت علمی است؛ روز عاشورا امام حسین(ع) پیش از رفتن به میدان دعایی که از مادرشان یاد گرفته بودند را تلاوت کردند.
وی در پایان به یکی دیگر از برکات حضرت فاطمه(س) اشاره کرد و اظهار داشت: حضرت زهرا(س) بسیار انفاق میکردند و ۱۸ آیه از قرآن کریم در این زمنیه نازل شده است؛ امام موعودی که پر برکت ترین امام است، برکتش تمام دنیا را فرا میگیرد و همه انبیاء از ایشان خبر داده اند، فرزند حضرت زهرا(س) است؛ با این اوصاف متوجه میشویم که این بانو چقدر پر برکت است.
کد مطلب: 29868
آدرس مطلب: https://www.armaneheyat.ir/news/29868/وجود-فاطمه-زهرا-س-زندگی-بشریت-برکت
آرمان هیأت
https://www.armaneheyat.ir