هیئات مذهبی باید کانون هم اندیشی و هم آوایی در جهت معرفت دینی باشند

قدس آنلاین , 15 تير 1395 ساعت 9:38

تولیت آستان قدس رضوی گفت: هیئات مذهبی باید کانون هم اندیشی، همفکری، همگرایی و هم آوایی در جهت افزایش معرفت دینی باشند.



حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی همزمان با غروب بیست و هشتمین روز ماه مبارک رمضان در دیدار با مدیران و دست اندرکاران هیئات مذهبی مشهد مقدس افزود: مبنا و اساس هیئات مذهبی، معرفت آفرینی و بصیرت افزایی و بیان مناقب اهل بیت علیهم السلام است و شرط اول اثرگذاری هر هیئت اخلاص است.

وی افزود: در طول تاریخ، اغلب بزرگانی که در این کسوت به فرهنگ دینی خدمت کرده اند، اعم از پیرغلامان، شعرا، نثرنویسان و مدیران هیئات، انسانهایی مخلص و دلداده به خداوند و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام بوده اند و تنها آرزویشان نوشته شدن نام شان در طومار عزاداران حسینی بوده و این رمز ماندگاری و موفقیت آنهاست.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری به قدرت اثرگذاری هیئات مذهبی بر اقشار مختلف جامعه اشاره و اظهار داشت: برگزاری جلسات مذهبی باید به گونه ای باشد که وقتی مخاطبان در مجلس حضور می یابند، احساس کنند که ابواب جدیدی نسبت به مسائل دینی و سیاسی و اجتماعی به روی ایشان گشوده شده است. یعنی هیئت کانون معرفت افزایی و بصیرت آفرینی برای افراد جامعه باشد و لذا لازم است از ناطقین و سخنرانانی استفاده شود که اثرگذار هستند. البته اگر مدیران هیئات هم در این کلاس درس حاضر شوند و مباحث را برای خود مفید بدانند، الگویی برای دیگران محسوب خواهند شد.

وی با بیان این که امروز در دنیا بسیار تلاش می شود که در شکلی از شبکه سازی اجتماعی بر افکار و اندیشه و قلوب جامعه اثر بگذارند، گفت: کشورهای غربی در این رابطه به حیله ها و روشهای مختلفی متوسل شده اند تا بتوانند جمعی را با هم مرتبط نمایند که هدف واحدی را دنبال می کنند، اما به هیچ وجه اتفاق مورد نظر آنها نیفتاده است. زیرا شبکه سازی آنها مبتنی بر یک حرفه یا اقلیم است و وقتی ارزشهای مدنظر آنها سست شد، این ارتباط ناپایدار می شود.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: خوشبختانه امروز ما در هیئات مذهبی شبکه های اجتماعی قوی داریم که افراد مختلف را از اقلیم ها و سلایق و طبقات اجتماعی گوناگون با انگیزه های مذهبی، الهی، ریشه دار و پایدار گردهم آورده و به عنوان کانونی اثرگذار بر مخاطبان فعالیت می کند.

وی ادامه داد: امروز هیئات عزاداری ما جاودانه ماندن یاد و خاطره عاشورا و کربلا را به عنوان مهم ترین مأموریت و مسئولیت خودشان می دانند. زیرا امام زمان داعیه دارد که عاشورا بماند و امام سجاد می خواهد اربعین بماند. دلیلش هم این است که جریان عاشورا می بایست زمینه ساز همه خیزش ها و رویش ها و بصیرت آفرینی ها در عالم و زمینه ساز ظهور بقیه الله بشود.

عضو شورای عالی مدیریت حوزه علمیه خراسان در پایان با تأکید بر این مطلب که امروز فرهنگ غربی بیرحمانه به فرهنگ ملتها بویژه به فرهنگ اسلامی ما هجوم آورده است، گفت: راه مصون سازی جامعه و جوانان مسلمان در برابر این تهاجم فرهنگی، تربیت نیروهای مذهبی و هیئتی با داشتن مشخصه هایی همچون دشمن شناسی و دشمن ستیزی، موقعیت شناسی، در رکاب امام و انقلاب بودن، محافظ ارزشهای نظام بودن، قدرت تحلیل پیدا کردن، شناخت صحیح از قیام امام حسین و مانند آن است که باید مدنظر مسئولان هیئات مذهبی قرار گیرد.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین مرویان حسینی مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و سید مهدی طباطبایی رئیس شورای هیئات مذهبی مشهد مقدس به ارائه گزارشی از فعالیت های هیئات مذهبی استان و بیان دیدگاه های خود پرداختند.


انتهای پیام/


کد مطلب: 30271

آدرس مطلب: https://www.armaneheyat.ir/news/30271/هیئات-مذهبی-باید-کانون-هم-اندیشی-آوایی-جهت-معرفت-دینی-باشند

آرمان هیأت
  https://www.armaneheyat.ir