تولیت آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) گفت: همه شعارهای عاشورا اساساً انسان را به سمت تحرک شدید در برابر ظالمان و مستکبران میبرد و انقلاب آفرین است.
حجت الاسلام سیدعلی قاضی عسکر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در گفتگو با
خبرنگار مهر، به بعد تربیت سیاسی شعارهای عاشورا اشاره و اظهار داشت: شعارهای عاشورا همه به گونهای است که انسان را در عرصههای مختلف از جمله عرصه سیاسی تربیت میکند.
وی افزود: زمانی که امام حسین (ع) شعار هَیهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة سر میدهند و میفرمایند محال است تن به ذلت دهم؛ خود به خود انقلابی را در درون مردم و جامعه ایجاد میکند چرا که حضرت در این بیان فرمودند مرا مخیر کردند بین زنده ماندن با ذلت و کشته شدن با عزت؛ ذلت از آستان ما به دور است.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با استناد به روایت دیگری از اباعبدالله الحسین (ع) بیان داشت: حضرت در کلامی میفرمایند أ لاَ تَرَونَ أنَّ الحَقَّ لا یُعمَلُ بهِ آیا نمیبینید که به حق عمل نمیشود، از باطل نهی نمیگردد، چرا نشسته اید و حرکت نمیکنید؟ در چنین شرایطی زنده ماندن ننگ است. همه شعارهای عاشورا اساساً انسان را به سمت تحرک شدید در برابر ظالمان و مستکبران میبرد و انقلاب آفرین است.
قاضی عسکر با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ثمره نهضت عاشورا است، گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ثمره جلسات عزاداری محرم و صفر و راهپیماییهایی بود که انجام شد.
وی به دلایل انحراف جامعه اسلامی بعد از وفات پیامبر اکرم اشاره و تصریح کرد: آن چه در روایات وجود دارد یکی از دلایل انحراف جامعه اسلامی آن دوران جدایی امت اسلامی از مسیری بود که رسول خدا برای آنان ترسیم کرده بود و دیگر کتمان واقعیات و حرکت به سوی غلو و ایجاد بدعتهایی بود که در دوران وجود نداشت.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با تاکید بر اینکه مجالس عزاداری سیدالشهدا (ع) باید بدون ریا و خودنمایی برگزار شود خاطرنشان کرد: اگر کسی بخواهد در جلسات عزاداری امام حسین را ریا و چشم و هم چشمی حاضر شود و یا اقدام به برگزاری این جلسات کند به هیچ وجه نفعی از این حضور و برگزاری نخواهد برد و اخلاص باید در این جلسات وجود داشته باشد.