بیش از ۵۰۰ کودک در دهه اول محرم از ساعت ۱۸ تا ۲۲ هر شب در حسینیه کودک حرم مطهر بانوی کرامت پذیرش میشوند تا برنامههای قرآنی، دکلمهخوانی، نقالهخوانی و عزاداری ویژه کودکان دنبال شود.
حسینیه کربلاییها 53 سال پیش با ایده کمک به مردمی که صدام از عراق به ایران تبعید کرده بود، ایجاد شد. مرحوم فولادزاده و بشیری در سال 1348 در مسجد آقا محمود هیاتی را تاسیس و بعد در چهارراه گلوبندک مکانی را خریداری کردند.
حجتالاسلام علوی تهرانی با اشاره به سفر سیدجمال الدین اسدآبادی در زمان قاجار به فرانسه گفت: او بعد از بازگشت از فرانسه گفت: من در آنجا اسلام دیدم، اما مسلمان ندیدم و به نظر جناب سید آنها جلوتر بودند. دلیل چیست؟
مرحوم آیت الله صفایی حائری در کتاب خود با نام «عاشورا» با سبک و سیاقی جدید و زاویهی دیدی متفاوت به بررسی و تحلیل حرکت امام حسین علیه السلام پرداخته است.
همزمان با فرارسیدن ایام عزاداری سالار شهیدان سیدالشهدا(ع)، سامانه صدای هیئت برای اعلام نقطه نظرات و گزارش مردمی در مراسم هیئتها و همچنین، حل مشکلات و معضلات اجرایی هیئتهای سراسر کشور از سوی سازمان هیئت و تشکلهای دینی آغاز به کار کرد.
کارشناس مذهبی با بیان اینکه دشمنی با امام حسین(ع)، دشمنی با هدایت بشریت است، گفت: برگزاری بزرگداشت و مجلس عزاداری برای امام حسین(ع) ساخته و پرداخته روحانیت نیست بلکه ضرورت مکتب تشیع است.
جامعه مدرسین در بیانیهای به مناسبت فرارسیدن محرم تصریح کرد: دشمنان نظام اسلامی اهمیت محرم و صفر و مجالس حسینی را در بقای اسلام و نهضت ما دریافتهاند و در توطئهها و هجمههای فکری و سیاسی سعی دارند این عنصر حیاتبخش را از طریق شبهات مخدوش کنند.
آیت الله سید محمدتقی مدرسی گفت: حماسه عاشورا با تمامی قهرمانان و گروه های سِنی آن، حماسه بخشش و مدرسه کامل حماسه ایمانی است که قهرمانان هر آنچه که داشتند در راه خداوند تقدیم کردند.
بعد از وقفه دوساله بخاطر شرایط کرونایی کشور، هیئت بین المللی انگلیسی زبانان مقیم تهران (امت) دوباره علم حضرت سید الشهدا (ع) را بر پا داشته و امسال این هیئت برگزار می شود.
سعودیها در آستانه آغاز سال 1444 آماده حضور عمرهگزاران داخلی و خارجی بدون اعمال محدودیت شدند و روز گذشته نیز کعبه و کوه صفا توسط متولیان مسجدالحرام شستوشو شد.
«مفاتیحالجنان» به ویژه در میان شیعیان فارسی زبان، جایگاه متفاوتی دارد و اصلاً میشود گفت کتاب دعای رسمی آنهاست. با این حال، هنر شیخ عباس قمی فقط گردآوری و تألیف مشهورترین کتاب دعای دوران ما نیست.