حجتالاسلام سبحانی: پیشبرد این پروژه در بیرون از محیطهای علمی و به دور از دسترس عالمان شیعه و سنی، رنگ سیاستورزی را بر فضای گفتمانی تقریب حاکم کرد و ابعاد فرهنگی و اجتماعی آن در زیر هنجارهای سیاسی کم رنگ شد.
مهدی شاددل در نشست «پیامبر اسلام و فتوحات اسلامی بر اساس منابع غیر اسلامی» گفت: هیچ منبعی اشراف و احاطۀ کامل به وقایع ندارد پس نباید منابع را براساس اسلامی بودن یا نبودن ارزش گذاری کرد.
جریان نفوذ و سبک زندگی سرمایه محور در جامعه اسلامی کار را به جایی رساند که امام حسن مجتبی(ع) چاره ای جز صلح نداشتند و اگر امیرالمؤمنین و امام حسین در این دوره بودند آنها هم صلح می کردند.
معاون پژوهشی پژوهشگاه تخصصی شهید صدر گفت: شهید صدر برای درک علت صلح امام حسن(ع) مجموعهای از تفاوتهای زمانه ایشان با زمانه امام علی(ع) و دوران امام حسین(ع) را بررسی می کند.
حاج «سیدعباس زریباف» از نوحهخوانان مشهور تهران و از پایهگذاران هیأت قدیمی و ریشهدار بنیفاطمه، هنگامی که نوجوان بود سفری پنهانی به کربلا را تجربه کرد.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب گفت: مسلمانان جهان نباید نسبت به ظلم و ستم و استکبار بیتفاوت باشند بلکه باید با وحدت و یکپارچگی در برابر ستمگری ایستادگی کنند.
حجت الاسلام پناهیان گفت: اگر مداحان ما در مورد وقایع کوفه و کربلا وقت بگذارند و بیشتر کار کنند تاثیر زیادی را در بین مردم ایجاد می کنند و خیلی از زوایای این واقعه تاریخی روشن می شود.