کد مطلب : ۲۱۲
امام جمعه مشهد:
برنامه های هیئات مذهبی باید پاسخگوی نسل امروز باشد
آيتالله سيد «احمد علمالهدی» با مذموم دانستن انحصار يك تشكل مذهبی در برگزاری مراسم عزاداری، آن را به پوشيدن لباس گرانقيمتی در چند روز از سال تشبيه كرد و اذعان داشت: اين كار اسراف سرمايه و برخواسته از هوا و هوس است.
عضو مجلس خبرگان رهبری نسبت به بهوجود آمدن جريانهای احساسی در بين تشكلهای دينی هشدار داد و اظهار داشت: ايجاد برخی جريانهای احساسی و عاطفی، باعث به وجود آمدن «مراد و مريدبازیها»، «بت پرستی» و «دگر گرايی» در ميان تشكلهای دينی، مخصوصاً خواهران میشود و كار به جايی میرسد كه بسياری از اصول، به انحراف كشيده میشود.
آيت الله علمالهدی اضافه كرد: وجود 5 هزار تشكل دينی، كه بشارت 5 هزار پايگاه انسجام دينی، انسانسازی و انسانپروری برای نسل نو و جوان و مديريت بر آنان مايه مباهات است، نشاندهنده اين مطلب است كه فعاليت مناسب آنان، عرصهای برای جريانهای ضد ارزشی باقی نمیگذارد.
همچنين در اين مراسم، حجتالاسلام «حائری»، معاون فرهنگی آموزش و پژوهش اداره كل تبليغات اسلامی خراسان رضوی، از وجود 5 هزار تشكل دينی در استان خبر داد و ياد آور شد: از اين تعداد، دو هزار و 500 تشكل برادران و هزار تشكل خواهران، كد شناسايی دريافت كرده و مابقی در نوبت بررسی پرونده هستند.
وی با اشاره به اين مطلب كه در سال گذشته، 300 مسئول تشكلهای مذهبی، آموزشهای لازم را ديدهاند، گفت: امسال نيز قصد داريم با همين تعداد، اين سلسله آموزشها را برگزار كنيم.
بنابرگزارش ایکنا، حائری همچنين از فعاليت 210 كانون فرهنگی و مردمی، زير نظر اداره كل تبليغات اسلامی خراسان رضوی خبر داد.