کد مطلب : ۱۷۵۸۱
نمایش چهرهی حضرت ابوالفضل در روز رستاخیز
به گزارش ایسنا، صبح ۱۶ بهمن ماه نمایشهای سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر در کاخ جشنوارهی فجر با نمایش فیلم «رستاخیز» آغاز شد، فیلمی که گفته میشود سرانجام با تایید برخی مراجع عظام توانست چهرهی حضرت ابوالفضل را نشان بدهد.
پیش از این در سریال «مختارنامه» اجازه داده نشد که چهرهی حضرت ابوالفضل به نمایش درآید.
پیش از نمایش فیلم رستاخیز احمدرضا درویش (کارگردان)،تقی علیقلیزاده (تهیهکننده) و تعدادی از بازیگران و دستاندرکاران «رستاخیز» با عبور از فرش قرمز عکس یادگاری گرفتند.
سپس از احمدرضا درویش و سایر عوامل درخواست کرد تا روی سن حاضر شوند.
احمدرضا درویش با ابراز خوشحالی از اینکه در این جمع حضور دارد، گفت: این اولینبار است که من در این مجموعه حضور پیدا میکنم و فکر میکنم تمام لحظاتی که در این دوران پرفراز و نشیب که تقریبا ۱۰ سال طول کشیده است، خاطره انگیز بودهاند.
او اضافه کرد: لحظات شیرین این دوران را به شما حاضران محترم تقدیم میکنم.
تقی علیقلیزاده تهیهکننده فیلم «رستاخیز» با معرفی تعدادی از عوامل فیلم که در سالن حضور داشتند،گفت: خانواده «رستاخیز» خانواده پرجمعیتی است که ما آنها را در اینجا نمایندگی میکنیم.
کیوان کثیریان منتقد که روی سن حاضر بود با بیان اینکه ای کاش عوامل خارجی فیلم هم در اینجا حضور داشتند به سفر «استفان واربک» (آهنگساز این فیلم)، اشاره و اظهار کرد: ای کاش هماهنگیهایی صورت میگرفت تا سفر او دیرتر انجام میشد و یا اینکه فیلم روز گذشته به نمایش درمیآمد.
ابراهیم حاتمی کیا، کیومرث پوراحمد، سیدضیاء الدین دری، منوچهر محمدی در نمایش فیلم «رستاخیز» درسالن حضور داشتند.
واکنش تهیهکننده «مختارنامه» به نمایش چهره حضرتابوالفضل در سینما
تهیهکنندهی سریال «مختارنامه» که چند سال قبل با حذف صحنههای مربوط به نمایش چهرهی حضرت ابوالفضل(ع) در سریالش مواجه شد، با بیان اینکه از نمایش چهرهی آن حضرت در فیلم «رستاخیز» اطلاع داشته است، گفت: نمایش چهرهی حضرت ابوالفضل(ع) در جشنواره فیلم فجر، به خاطر نگاه سینمایی بوده و دلیل دیگری نداشته است.
محمود فلاح در این خصوص توضیح داد: متاسفانه هنوز موفق نشدم چهره حضرت ابوالفضل(ع) را در فیلم «رستاخیز» در جریان جشنواره فیلم فجر ببینم، اما کاملا مطلع بودم که قرار است چهرهی ایشان به نمایش دربیاید.
وی همچنین تصریح کرد: شاید به نمایش درآمدن چهره حضرت ابوالفضل(ع) در فیلم «رستاخیز»، به این دلیل باشد که سینما بینندههای خاص خودش را دارد و محدودیتهایش نسبت به تلویزیون کمتر است. من به عنوان تهیهکنندهای که ۳۰ الی ۴۰ سال سابقه کار دارم، احساس میکنم کمی خط قرمزهای تلویزیون به واسطهی نوع بینندگانی که دارد، بیشتر از سینماست؛ بر این اساس شاید به خاطر نگاه سینمایی بوده که چهرهی حضرت ابوالفضل(ع) را نشان دادند.
فلاح سپس یادآور شد: به یاد دارم در زمان پخش سریال «مختارنامه» حدود ۱۷ الی ۱۸ دقیقه از صحنههای مربوط به چهره حضرت عباس(ع) را به دستور علما حذف کردند. در آن مقطع من به همراه آقای داوود میرباقری هرچه تلاش کردیم تا چهره ایشان پخش شود به نتیجه نرسیدیم و اعلام کردند که این پلانها باید حذف شود.
تهیه کننده سریال «مختارنامه» در پایان با تاکید بر اینکه خدا را شکر کار ماندگاری از خودمان برجای گذاشتیم، بیان کرد: جا دارد بگویم از این اتفاقات ناراحت نشدم؛ چرا که آنچه که باید برای «مختارنامه» اتفاق میافتاد، افتاد به همین دلیل خوشحالم و خدا را شکر میکنم از اینکه با آقای میرباقری کاری را انجام دادیم که «مختارنامه» اثری ماندگاری شد و مردم هم دوست داشتند. امیدوارم مردم از ما راضی باشند.