تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۰۰
۰
کد مطلب : ۲۹۱۲۵

پخت روزانه پنج تا شش هزار پرس، غذا در كربلا

دو آشپزخانه مركزي به نام هاي ابوتراب و جرش، وظيفه تامين غذاي سالم و بهداشتي زائران عتبات عاليات را، كه به اين شهر مقدس مشرف مي شوند، به عهده دارند .

آشپزخانه اتوماتيك و صنعتي ابوتراب، با سالن هاي مجزا و كاملا بهداشتي آماده سازي گوشت، سبزيجات، برنج ، خورشت، كباب و انبار مواد غذايي خشك و دو سردخانه را، بالاترين استاندارها را كسب كرده است .

روزانه ، بسته به آمار زائران ورودي و خروجي، از كربلا و اسكان داده شده از در اين شهر مقدس، از طرف شركت شمسا، سه هزار و يكصد تا سه هزار و هفتصد پرس، غذاي گرم در هر وعده طبخ مي شود .

ديگر آشپزخانه مركزي در كربلا هم، جرش نام دارد كه بين ۱۹۰۰ تا ۲۱۰۰ پرس غذا هم در آن پخته و آماده تحويل به هتل هاي كاروان ها مي شود .

طعيمه غلامي مديرستاد عمليات شركت شمسا در عراق، در اين باره گفت: اين دو آشپزخانه، از جمله پنج آشپزخانه ايست كه اين شركت براي تامين غذاي مناسب زائران در اين كشور، ايجاد كرده است .

وي افزود: علاوه بر دو آشپزخانه در كربلا، دو آشپزخانه در نجف و يك اشپزخانه ديگر در كاظمين، وظيفه تهيه غذاي زائران عتبات عاليات را به عهده دارند .

غلامي مي گويد: نود سرآشپز، آشپز و دستيارايراني در اين سه اشپزخانه در دوره هاي ۴۵ روزه حضور مي يابند و به زائران خدمت مي كنند .

غذايي كه در اين اشپزخانه ها تهيه و طبخ مي شود، پس از بسته بندي مناسب و پلمپ، از طريق خودروهاي مخصوص، به هتل هايي كه زائران ايراني در آنها حضور دارند، انتقال مي يابد و در غذاخوري هاي اين هتل ها براي زائران، سرو مي شود .

مدير ستاد عمليات شمسا در عراق مي گويد: سلامت و رفاه زائران، مهم ترين مساله براي خدمتگزاران آنها در شركت خدماتي و زيارتي شمساست و بخاطر همين، نهايت دقت در خريد مايحتاج آشپزخانه ها، و بهداشت محيط آنها، صورت مي گيرد .

غلامي از بازرسي هاي مداوم از آشپزخانه هاي مركزي در سه شهر مقدس خبر مي دهد و مي افزايد: همه اقدامات در اين آشپزخانه ها، به دقت زير نظر كارشناسان بهداشت است و علاوه بر آن، به صورت منظم و غير منظم، هم، بازرساني از طرف شمسا، حج و زيارت، بعثه مقام معظم رهبري و هيات پزشكي مستقر در عراق، از آنها بازديد مي كنند .

انتخاب غذا با توجه به فصول سال و بر اساس برنامه ريزي منظم در آشپزخانه هاي ايراني با طبخ غذا شهر كربلا انجام مي شود وسعي شده است تا در يك هفته اقامت زائران در شهرهاي مقدس نجف، كربلا و كاظمين، تنوع غذايي براي آنان در نظر گرفته شود .

تمامي كساني كه در امر خريد مواد لازم، آماده سازي، طبخ و بسته بندي و انتقال و توزيع غذاي زائران عتبات عاليات را به عهده دارند، كارشان را بهترين و بالاترين خدمت ها مي دانند و به آن افتخار مي كنند .
مرجع : http://hajj.ir
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما