تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۴۴
۰
کد مطلب : ۳۱۵۳۳
​در دیدار با مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا(ع) مطرح شد

کار برای امام رضا(ع) ارزشی وصف‌ناپذیر دارد

کار برای امام رضا(ع) ارزشی وصف‌ناپذیر دارد
آیت‌الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید شیعیان، در دیدار با اکبر شیخ مدیرعامل بنیاد بین‌الملی امام رضا(ع) اظهار داشت: کار برای امام رضا(ع) ارزشی وصف ناپذیر دارد و این توفیق بزرگی است که در راستای ترویج فرهنگ امام رضا(ع) قدم برداریم.

استاد عالی حوزه علمیه قم با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی اکبر شیخ مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا(ع)، اظهار داشت: بسیار جای خوشحالی است که فعالیت‌های شما برای ترویج فرهنگ رضوی صورت می‌گیرد.

آیت‌الله جوادی آملی با ابراز رضایت و خوشحالی از فعالیت‌های بنیاد بین المللی امام رضا(ع)، تصریح کرد: کار برای امام رضا(ع) ارزشمند است و خود من، برای ترویج فرهنگ‌رضوی هر کاری بتوانم انجام می‌دهم.
این مرجع تقلید تأکید کرد: به دست اندرکاران بنیاد علوم وحیانی اسراء نیز سفارش خواهم کرد که با بنیاد بین المللی امام رضا(ع) همکاری کرده تا شاهد بیش از پیش فعالیت هایی با رنگ و بوی رضوی باشیم.

پیش از سخنان این مرجع تقلید، اکبر شیخ مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا(ع)، گزارشی از فعالیت‌های این نهاد ارائه کرد و از آیت‌الله جوادی آملی خواست تا بنیاد علوم وحیانی اسراء که تحت اشراف این مرجع تقلید فعالیت می‌کند، با بنیاد بین المللی امام رضا(ع) همکاری کرده و این همکاری استمرار داشته باشد.

بازدید مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) از کارگاه علمی تدوین دانشنامه جامع امام رضا(ع)
همچنین مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) از کارگاه علمی تدوین دانشنامه جامع امام رضا (ع) در قم بازدید کرد.
بر اساس این گزارش، دانشنامه امام رضا(ع) به همت بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) و پژوهشگاه فرهنگ،‌ هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین می‌شود که قرار است در 10 جلد (مجموعاً 7500 صفحه رحلی) چاپ شود.
دانشنامه امام رضا(ع) به صورت الفبایی در مجموع 2500 مدخل یا عنوان دارد که در سه بخش "اعلام و شخصیت‌ها، آثار و کتاب‌ها و مفاهیم مرتب شده است.

نخستین جلد این دانشنامه با 250 مدخل چاپ شده است.
دانشنامه امام رضا (ع) به معرفی اصحاب امام رضا(ع) و شخصیت‌هایی که از ایشان روایت نقل کرده‌اند می‌پردازد. این دانشنامه، مجموعه کتب و آثار مختلفی که طی قرن‌ها توسط نویسندگان درباره امام رضا(ع) نوشته‌ شده است و همچنین نسخه‌های خطی که دستیابی به آن‌ها دشوار است را ساماندهی و معرفی می‌کند.

اولین دانشنامه موضوعی امام رضا (ع) با نام «عیون اخبار الرضا(ع)» توسط شیخ صدوق در قرن چهارم هجری قمری تألیف شد و پس از وی دانشمندان دیگری در موضوعات مختلف درباره امام علی‌بن موسی‌الرضا(ع)، کتاب‌هایی را تألیف کردند.

21 دانشجوی برگزیده دومین جشنواره ملی رسانه‌های مجازی رضوی در مشهد تجلیل شدند
آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی رسانه های مجازی رضوی  با تجلیل از 21 دانشجوی برگزیده  این جشنواره در مشهد برگزار شد.
به گزارش واحد خبر و اطلاع رسانی بنیاد بین المللی امام رضا(ع)، دکتر سید ابوالحسن ترابی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور کشور در این مراسم که شب گذشته در مشهد مقدس برگزار شد، گفت: دومین دوره این جشنواره از اردیبهشت ماه امسال آغاز شد 387 اثر به دبیرخانه این جشنواره  در دانشگاه پیام نور تهران ارسال شد که 185 اثر به مرحله نهایی و داوری راه یافتند و پس از داوری  در دو سطح فنی و محتوایی، در نهایت 21 برگزیده معرفی شدند.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور کشور افزود:همه شرکت کنندگان در این جشنواره که اثری را در ساحت مقدس امام رضا(ع) خلق کرده اند، برگزیده اند و هیچ جایزه ای بالاتر از خلق اثر برای امام مهربانی ها نیست.
وی گفت: جشنواره ملی رسانه های مجازی رضوی ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه های سراسر کشور می باشد که هدف از برگزاری آن توسعه و ترویج فرهنگ رضوی در فضای مجازی است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور کشور اظهار کرد: امید است در قالب رسانه های مجازی رضوی بتوان با انتشار مطالب موثر آسیب های این فضا را که متوجه جوانان است، کاهش داد.
ترابی از دانشجویان کشور که علاقمند به حوزه فضای مجازی هستند خواست در مسیر ترویج فرهنگ و معارف رضوی گام بردارند و از ابرازهای ارتباطی جدید در راستای ترویج فرهنگ دینی و رضوی بهره گیرند.

برگزاری همایش ملی علمی و پژوهشی نماز و ولایت در فرهنگ رضوی به میزبانی مشهد
محمدعلی داوریار، رییس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی نیز در این مراسم ضمن خوشامدگویی به دانشجویان شرکت کننده در دومین جشنواره ملی رسانه مجازی رضوی گفت: در سالی که مشهد به عنوان  پایتخت فرهنگ اسلامی در سال 2017 انتخاب شده است، دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در جوار بارگاه رضوی، میزبان  این جشنواره شده است.

وی از برگزاری همایش ملی علمی و پژوهشی نماز و ولایت در فرهنگ رضوی در قالب برنامه های بخش دانشگاهیان جشنواره بین المللی امام رضا(ع) خبر داد و افزود: در سال 96 این همایش ملی را در مشهد الرضا(ع) برگزار خواهیم کرد.
داور یار تصریح کرد: دانشگاه پیام نور خراسان رضوی، دبیری این همایش سراسری که سال آینده ویژه دانشگاهیان سراسر کشور برگزار می شود، تقبل کرده و پیشنهاد داده است نماز در فرهنگ رضوی را از طریق فضای مجازی گسترش دهد.

فضای مجازی، حقیقی است
حجت الاسلام دکتر مصطفی فقیه اسفندیاری مشاور علمی بنیاد بین المللی امام رضا(ع)، دیگر سخنران این مراسم بود.
وی  گفت: فضای مجازی در مقابل فضای حقیقی قرار دارد در حالی که اگر واقعیت را در نظر بگیریم این فضا مجازی نیست زیرا تمام عرصه های زندگی حقیقی ما در این جهان را در بر گرفته است بنابر این نیاز است ما مواجه واقعی تری با فضای مجازی داشته باشیم و این فضا را جدی تر بگیریم.

این استاد دانشگاه با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) مبنی بر این که خدا رحمت کند کسی که امر ما را فرا گیرد و آن را به دیگران بیاموزد، تصریح کرد: در شرایط امروز که فضای مجازی زندگی ما را به تسخیر خود درآورده است ما باید بتوانیم  معارف اهل بیت به ویژه فرهنگ رضوی را با این زبان بیان کنیم و کسی در این زمینه قدرت تاثیرگذاری دارد که فضای مجازی و اقتضائات آن را به خوبی بشناسد.
در پایان این مراسم از دانشجویان برگزیده جشنواره در بخش های مختلف با اهدای لوح تقدیر، تندیس جشنواره و هدایای نقدی، تجلیل شد.

 بر اساس این گزارش دومین جشنواره ملی رسانه های مجازی رضوی که از برنامه های بخش دانشگاهیان جشنواره امام رضا(ع) است در محورهای سایت، وبلاگ و نشریات الکترونیکی دانشجویی، شبکه‌های اجتماعی و سامانه‌های پیامکی، طراحی نرم‌افزار و اپلیکیشن، فایل و کتب صوتی، برگزاری جشنواره، همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی مجازی، ابداعات، اختراعات و سایر رسانه‌های مجازی برگزار شد.

علاوه بر 21 برگزیده این جشنواره، دانشجویانی که بر اساس تشخیص داوران 50 درصد حد نصاب امتیازات را کسب کرده بودند به مشهد مقدس اعزام  شدند و در آیین اختتامیه این جشنواره حضور داشتند.
 یادآوری می شود؛دومین جشنواره ملی رسانه های مجازی رضوی ویژه دانشگاهیان سراسر کشور با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بنیاد بین المللی امام رضا(ع) و دانشگاه پیام نور کشور توسط دانشگاه پیام نور تهران برگزار شد.



انتهای پیام/
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما