تاریخ انتشار
دوشنبه ۹ دی ۱۳۸۷ ساعت ۱۲:۱۰
۰
کد مطلب : ۴۲۷۷

توصيه‌هاي وزارت بهداشت به عزاداران حسيني

توصيه‌هاي وزارت بهداشت به عزاداران حسيني
به گزارش خیمه، در اين اطلاعيه آمده است:«با توجه به اينكه احتمال بروز بيماري هاي مرتبط با غذا، به ويژه بيماري هاي عفوني روده‌اي در مكان‌هايي كه به صورت دسته جمعي غذا تهيه و توزيع مي‌شود، بيشتر است، در صورت عدم رعايت ضوابط بهداشتي، مسموميت‌هاي غذايي نيز در اين اماكن گسترده خواهد بود.»

در اين اطلاعيه با تاكيد بر اينكه هرگونه پخت‌وپز بايد در مكان‌هايي كه داراي حداقل شرايط بهداشتي و مورد تاييد مراكز بهداشت محل صورت گيرد، آمده است:«تمام افراد درگير در توزيع آب، چاي و غذا ضمن رعايت بهداشت فردي، بايد قبلا نسبت به دريافت كارت معاينه پزشكي اقدام كنند.»

در ادامه اين اطلاعيه آمده است:«ذبح و قرباني احشام جلوي دسته‌هاي عزاداري و يا در محل تكايا و مساجد بايد با هماهنگي سازمان دامپزشكي و در شرايط بهداشتي صورت گيرد، به نحوي كه خونابه آنها پخش نشود.»

در اين اطلاعيه بر لزوم استفاده از مواد غذايي سالم و بهداشتي، فراورده‌هاي دامي با كشتار مجاز و يا بسته‌بندي شده مورد تاييد وزارت بهداشت و سازمان دامپزشكي، استفاده از نمك‌هاي بسته بندي يددار تصفيه شده، سبزي و سالاد سالم سازي شده و آب آشاميدني سالم تاكيد شده و آمده است: «توزيع آب، شربت و يا شير در بين دسته‌هاي عزاداري و يا در مراسم با ليوان يكبار مصرف صورت گيرد و از ورود ليوان و پارچ به داخل ظروفي كه آب و شربت داخل آن است، جلوگيري شود.»

در ادامه اين اطلاعيه بر ضرورت رعايت ايمني مراكز و اماكن برگزاري مراسم تاكيد شده و آمده است:«تهيه و نصب وسايل اطفاء حريق به منظور كنترل و جلوگيري از آتش‌سوزي‌هاي احتمالي ضروري است.»

در اطلاعيه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي خاطرنشان شده است ضمن نصب تابلوهاي ممنوعيت استعمال دخانيات و جمع آوري زير سيگاري‌ها در اماكن برگزاري مراسم، از استعمال مواد دخاني در محل‌هاي مسقف جلوگيري شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما