کد مطلب : ۵۴۵۹
هياتهای مذهبی، هيات علمی تشكيل دهند
وی افزود: «در حال حاضر كليساها همچنين هياتی را دارند و برای هياتهای ما هم ضروری است تا اين هيات علمی به سخنران موضوع بدهد، در اين صورت سخنران هم مجبور میشود برای موضوع موردنظر سراغ تحقيق برود و به داشتههای ذهنی اكتفا نكند.»
استاد حوزه و دانشگاه، تشكيل كتابخانه برای هياتها را يكی ديگر از نيازهای آنان برشمرد و تصریح کرد: «هر هياتی نيازمند كتابخانه تخصصی متشكل از چندين هزار كتاب مانند مقاتل، كتابهای تاريخی و ... است تا هر مستمع سخنران بتواند به كتاب مراجعه كنند و در صورتی كه اشتباهی از سوی سخنران صورت گيرد به او گوشزد كند ضمن اينكه میتواند موجب جلب افراد علاقهمند هم شود.»
رفیعی خاطرنشان کرد: «توصيه من به هياتها اين است كه وارد مسايل سياسی جناحی نشوند، البته به اين معنا نيست كه در مسايل سياسی مانند انتخابات و دفاع از ولايت فقيه و ... بیتفاوت باشند، بلكه مراد اين است كه مانند نظامیها كه امام منع فرمودند: "من هم معتقدم هياتها نبايد وارد بازیهای سياسی بشوند."»
وی، ترويج معارف در كنار فضايل را يكی ديگر از ضرورتهای موردنياز هياتها عنوان کرد وگفت: «هياتها تنها به برگزاری مراسم عزاداری اكتفا نكنند، بلكه در كنار فضايل به معارف آنان نيز بپردازند و برنامههای خود را به صورت متنوع اجرا كنند.»
اين محقق دينی بیان کرد: «مبارزه با خرافات يكی ديگر از مورادی است كه هياتها بايد در اين زمينه پيشقدم شوند و شعارها را به شعور تبديل كنند.»
رفیعی با بيان اينكه «هياتها جلسات مشترك با يكديگر و تبادل مداح و سخنران داشته باشند»، افزود: «همه مخاطبان هيئتها در يك سن و علاقهمندی نيستند، بنابراين هياتها بايد برای سنين مختلف برنامهريزی كنند و در حاشيه مراسم، برنامههای متنوعی مانند جلسات پرسش و پاسخ و ... برای مخاطبان كم سن و سال تر به ويژه در شبهای طولانی قدر كه جوانان و نوجوانان كمتر حوصله خواندن ادعيهای مانند جوشن كبير و ... را دارند، اجرا كنند.»
وی توصيه كرد تا هياتها در پايان هر سال ارزيابی از برنامههای خود، سخنران و مداح و ... از طريق پرسش از مردم داشته باشند تا نقاط ضعف و قوت خود را بيشتر بشناسند.
مرجع : سايت خبری قرآنی