معاون تحلیل و بررسی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب عنوان کرد: برای مقابله با ترویج فرهنگ اسلام هراسی در جامعه، نباید منتظر دولتها شد باید کاری خودجوش و متعهدانه و مجدانه کرد.
باتوجه به اینکه سینما یکی از قدرتمندترین و اثرگذارترین نمود سینمای جهان گستر کنونی است؛ از این رو غرب با تولید و اکران و حمایت فیلم های ضد دینی را با هدف «اسلام هراسی در رسانه های تصویری» مورد حمایت خود قرار داده است.
واژه اسلام هراسی ساخته و پرداخته اندیشمندان غربی است و آنها نیز احتمالاً با مشاهده انواع سیاست ها و اقدامات و رفتارهای خشونت بار متعصبانه و تبعیض آلود دولت ها و رسانه های غربی علی علیه مفاهیم اسلامی و هویت و کیان مسلمانان به طرح این مفهوم اقدام کردهاند.
يهود و خصوصاً صهيونيسم نسبت به دين اسلام خيلي حساس هستند و تا آنجا كه بتوانند كارشكني مي كنند. اين موضوع هم تازه نيست، از زمان صدر اسلام با اين دين آسماني و پيامبر، دشمني و عداوت داشتند.
نهادهایی مثل حوزه علمیه و مؤسسات علوم انسانی که باید بحث تصویرسازی از چهرههای معصومین(ع) را سامان ببخشند، حضور فعالی ندارند و صورت مسئله را پاک میکنند.
شعری که برای ذوات مقدسه سروده میشود باید با دقت بیشتری مورد نقد قرار بگیرد یعنی دوستان شاعر آیینی ما خودشان را مبرا از این ندانند که نیازی به نقد ندارد
مداحان قدیمی پیش از حضور در مجالس اهلبیت، خود را به قرنطینه میبردند و با این رفتار روی اخلاق، اخلاص و تزکیه خود کار میکردند که این عمل در اثرگذاری مداحیهای آنان موثر بود.
ما منکر نقاط ضعف نیستم اما باید به سمت قله حرکت کنیم، الان اشعاری که در محافل خوانده میشود ضعفهایی دارد که برخی معتقدند ضعف شاعر است ولی برخی مواقع ممکن است ناتوانی خود مداح باشد