حجت الاسلام عباس جعفری فراهانی مطلبی تحت عنوان فاطمه ی زهرا(س)؛ الگو و اسوه ی زنان جهان را به مناسبت سال روز میلاد نورانی حضرت فاطمه ی زهرا(س)، حضرت امام خمینی(ره) و روز زن منتشر کرده است.
دکتر سید سلمان صفوی، در یادداشتی درباره تجلی صدیقه طاهر حضرت زهرا (سلام الله علیه) نوشت: در ادبیات عرفانی، حضرت فاطمه زهرا (س)؛ مظهر جمال و رحمانیت حق وَ ستیز حق با باطل است.
نویسندگان جاهل و دوستان نادان با این جهت گیری های غلط، چهره کربلائیان را مخدوش نمودند و به زعم خویش تلاش کردند برای امام و اصحابش آبرو و حیثیت بیشتری کسب کنند.
آمدن ام البنین به بقیع نوعی انقلاب بر ضد بنیامیه و آگاهی مردم از ژرفای مصیبت بود، حضرت امالبنین(س) مجلس سوگواری و مصیبت در خانهاش برپا کرد، زنان بنی هاشم در آنجا گرد آمدند و برای امام حسین(ع) و خاندانش گریه ...
همسر بزرگوار علی(ع) و مادر قمربنی هاشم(س) که ام البنین لقب گرفته و هر 4 فرزندش در کربلا به زیباترین حالات به شهادت رسیدند، از بانوان برجسته اسلام است که شخصیت او در تاریخ مورد غفلت مطالعاتی قرار گرفته است...
ذهنیت ما از صدیقه کبری(س) همسری مهربان و از جان گذشته در خانه است که هیچ حیثیت اجتماعی ندارد و با دنیای بیرون قطع ارتباط کرده است. در حالیکه روایات درست نقطه مقابل این دروغ بزرگ را بیان می کنند.
وجود حضرت فاطمۀ زهرا به عنوان یک بانوی معصوم، نشان می دهد که جنسیت در کمال انسانی و ازجمله انسان کامل بودن نقشی ندارد. یک بانو هم می تواند انسان کامل باشد.