کد مطلب : ۱۱۱۰
انتشار استفتائات و ديدگاههاي مراجع و بزرگان درباره قمهزني
از اين رو مي بينيم بيشتر پايگاههاي اينترنتي و شبکههاي تبليغاتي استکباري از تصاوير شيعياني که با رفتارهايي مثل قمهزني و چهار دست و پا رفتن، قصد عرض ارادت به امام حسين(ع) را داشتهاند، سوء استفاده کرده و شيعيان را انسانهايي متوحش، غيرمنطقي و خشونتطلب معرفي کنند و جنايات خود را در کشورهاي شيعي تلاش براي کنترل و نظمبخشي جامعهاي غيرمتمدن و بدوي نشان ميدهند.
از سوي ديگر، سايتهاي تبليغي مسيحيت و وهابيت با ارائه اين تصاوير، ذهن مخاطب را از فرصت فکر کردن به پذيرش مذهب متعالي و مترقي تشيع دور نگه ميدارند.
اين كتاب در در سه فصل به بررسي تاريخچه، مباني فقهي و بازتابهاي قمهزني در افكار عمومي و رسانههاي بينالمللي پرداخته است.
در فصل نخست اين كتاب كه از سوي واحد پژوهش دفتر فرهنگي فخرالائمه(ع) و با سفارش اداره ارشاد قم تهيه و تنظيم شده است، به تاريخچه قمهزني، ورود قمهزني به ايران، رواج قمهزني و نقش استكبار در ترويج و بهرهبرداري از قمهزني اشاره شده است.
سير تاريخي مقابله علما با انحرافهاي عزاداري، دلايل صدور فتواي عدم جواز قمهزني از سوي مراجع تقليد، علما و بزرگان از جمله مطالب فصل دوم و سوم اين كتاب است.
حكم حكومتي رهبر معظم انقلاب درباره قمهزني در فصل چهارم مورد بررسي قرار گرفته است.
فصل پنجم كتاب با ارايه تصاويري مستند به سوء استفاده دشمنان تشيع از مسأله قمهزني مروري اجمالي دارد.
گفتني است، لوح فشرده اين كتاب به همراه تصاوير و فيلمهايي كه حكايت از سوء استفاده دشمنان شيعه از اين بدعت دارد، در يكصد هزار نسخه توليد شده است و به زودي در اختيار دوستداران فرهنگ عاشورا در سراسر كشور قرار خواهد گرفت.