تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۲
۰
کد مطلب : ۱۸۲۲۲

هنر يك مبلغ در سفرهاي تبليغي چيست

هنر يك مبلغ در سفرهاي تبليغي چيست
حجت الاسلام والمسلمين سيدمحمد رضوي در جمع روحانيان و مداحان كاروانهاي عتبات گفت: سفر معنوي عتبات از فرصت‌هايي است كه اگر از دست رود چنان غم و غصه‌اي ما را فرا مي‌گيرد كه هيچ چيز آن را جبران نخواهد كرد

كارشناس مسؤول امور روحانيون بعثه مقام معظم رهبري در كربلا، حضور در نجف و كربلا را بهترين فرصت تبليغي براي روحانيان و مداحان دانست و از مبلغان خواست كه از زمان حركت تا رسيدن به مقصد از فرصت‌هاي به دست آماده به بهترين شكل استفاده كنند.

وي با بيان اينكه مسير راه بهترين فرصت براي اصلاح قرائت حمد و سوره نماز زائران است، ابراز كرد: اگر يك زائر زمان سوار شدن به اتوبوس حمد و سوره‌اش را اشتباه مي‌خوانده است اما در زمان پياده شدن از آن صحيح بخواند، اين امر در خروجي تبليغ بسيار مؤثر است.

حجت الاسلام والمسلمين رضوي همچنين درباره تبليغ چهره به چهره و تبليغ معرفتي توضيحاتي ارائه و به روحانيان و مداحان پيشنهاد كرد كه با تشكيل حلقه‌هاي معرفتي، زائران از آنچه تاكنون مطلع نبوده اند آگاه شوند و نيز روحانيان پاسخ برخي شبهات آنان را بيان كنند.

كارشناس مسؤول امور روحانيان بعثه مقام معظم رهبري در كربلا با بيان اينكه هنر يك روحاني در سفرهاي تبليغي عجين كردن تاريخ با جغرافيا است تا تبليغ ثمره مناسب‌تري داشته باشد، گفت: روحانيان و مداحان مديران فرهنگي كاروانها هستند كه بايد با هم همكاري و همفكري داشته باشند.

وي تشريح و تفهيم جايگاه بلندمرتبه حرم سيدالشهدا (ع) را براي زائران ضروري خواند و با اشاره به روايتي از امام صادق (ع) ابراز كرد: خداوند يك قطره عرق زائر حرم امام حسين (ع) را به هفتاد هزار فرشته تبديل مي‌كند كه تا روز قيامت براي او طلب مغفرت مي‌كنند.

مرجع : حج
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما