حجتالاسلام نورالله ولینژاد سهشنبه شب در آئین تجلیل و تکریم از مداحان، شاعران آئینی و تعزیهخوانان فقید قیام حسینی که در شبستان امام علی (ع) امامزاده عبدالله (ع) شهرستان گرگان برگزار شد، اظهار داشت: شعر یک هنر لطیف و ظریف است که با کوتاهترین کلمات میتوان بلندترین مفاهیم را به مخاطب انتقال داد.
وی با بیان اینکه مداحان در ارائه آثار ماندگار نقشآفرین باشند، تصریح کرد: یکی از کسانی که در ماندگاری قیام امام حسین (ع) نقش خوبی ایفا کردند شعرای مذهبی و دینی بودند که در وصف قیام کربلا و عاشورا شعر سرودند، آن را سینه به سینه و نسل به نسل انتقال دادند تا قیام حسینی با گستره ابعاد آن زنده و جاودان باقی بماند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان افزود: اشعار شعرای آئینی در توصیف، تبیین و انتقال مفاهیم قیام عاشورا به خوبی انجام شده چنانکه بازخورد آن در جامعه دینی و اسلامی مشهود است.
علما، مبلغان، مداحان و شعرای آئینی در انتقال حادثه عاشورا به نسل آینده نقش موثری ایفا کردند
ولینژاد گفت: علما، مبلغان، مداحان، شعرای آئینی، نویسندگان فاخر و ورزیده در بقاء و انتقال حادثه عاشورا به نسل آینده نقش موثری ایفا کردند.
وی با بیان اینکه هیچچیز از آسیب مصون نیست، یادآور شد: عزاداری برای اهلبیت (ع) از روی غفلت و یا شیطنت دشمن مورد آسیب قرار میگیرد لذا از مواردی که در این راستا توصیه میشود این است که شعرا، غیرمستند نسرایند و مداحان، غیرمستند نخوانند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان اینکه اشک ریختن برای اهلبیت (ع) ارزشمند است، خاطرنشان کرد: مهمتر از گریه، اهداف قیام اباعبدالله (ع) است این اهداف باید مقدم شمرده شود.
ولینژاد بیان داشت: در مداحی ذاکران اهلبیت (ع) باید مباحثی نظیر ولایتمداری، اقامه نماز، حفظ حجاب، اخوت و برادری، دستگیری از بیچارگان، کمک به مستمندان حتما معنادار باشد چرا که با این نگرش میتوان علاوه بر مصون ماندن از آسیبها نسبت به برگزاری برنامههایی که سالم و مورد تائید مراجع از جمله مقام معظم رهبری است مبادرت کرد.