تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۵
۰
کد مطلب : ۲۵۸۳۵

خوزستان ۱۰ هزار هیئت و چهار هزار مداح دارد

خوزستان ۱۰ هزار هیئت و چهار هزار مداح دارد
حجت الاسلام محمد حسین بلک صبح چهارشنبه در مراسم بازدید استاندار از پروژه نیمه کاره دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی خوزستان اظهار کرد: افتخار داریم در ایام پایانی ماه قرآن در جلسه ای با نام قرآن و در جمع اهل قرآن هستیم. این بازدید با توجه به اشتیاق استاندار و بنا به پیشنهاد وی ترتیب داده شده که رؤسای ادارات شهرستان ها، کارشناسان قرآنی، مجموعه های مرتبط با سازمان تبلیغات اسلامی و اتحادیه مؤسسات قرآنی نیز حضور دارند.

وی افزود: مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی افتخار دارد که در بیشتر شهرهای استان مجموعه فرهنگی خود را مستقر کرده است. آخرین شهرستانی که سازمان تبلیغات اسلامی در آن مستقر شد، باوی بود هر چند که فقط در حمیدیه و آقاجاری دچار محدودیت هستیم ولی برای بقیه شهرستان ها آمادگی کامل داریم.

حجت الاسلام بلک تصریح کرد: در زمینه استقرار مبلغان در شهرها و روستاهای استان امسال ۱۸۰ هزار نفر روز توان فعالیت داشته ایم. همچنی اطلاعات ۱۰ هزار و ۵۰ هیئت در خوزستان به همراه چهار هزار مداح استان را در بانک اطلاعاتی خود ذخیره کرده ایم.

وی بیان کرد: تاکنون ۲۰۰ موسسه و مرکز قرآنی در استان به ثبت رسیده است. ۱۰۰ خانه قرآن روستایی را در استان راه اندازی کردیم که فعالیت متنوعی را انجام می دهند و از جمله این فعالیت ها می توان به برگزاری دوره های تخصصی قرآن اشاره کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان عنوان کرد: خوزستان تنها استانی بود که دوره تربیت مدرس را با ظرفیت ۶۰ نفر به صورت مستقل برگزار کرد. در حالی که در این دوره ها که متمرکز برگزار می شود سهم هر استان فقط دو نفر است.

حجت الاسلام بلک گفت: یکی از مشکلاتی که تبلیغات اسلامی خوزستان در گرفتن کرسی های قرآنی دارد تعداد كم داوران و ممتحنان است. البته افق پیش رو نشان می دهد که در آینده گام های بسیار خوبی برداشته می شود.

وی ادامه داد: امسال ۲۵۰ هزار جلد قرآن در استان توزیع کردیم. پنج هزار جلد با همکاری شهرداری و پنج هزار جلد نیز با همکاری منطقه آزاد اروند خریداری شد. سعی کردیم بستر کارهای مذهبی و دینی را به گونه ای فراهم کنیم که مردم به انجام فعالیت ها ورود پیدا کرده و در واقع متولی اصلی برگزاری برنامه ها باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان اظهار کرد: امسال ۴۰۰ قلم از تجهیزات مورد نیاز را در اختیار مساجد به ویژه در مناطق روستایی گذاشتیم. حتی مساجد روستاها زیباتر از شهر ساخته شده است. مردم خودشان در ساخت مساجد حمایت داشته و مشارکت می کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه زبان عربی در خوزستان است، بيشترين عشق به قرآن در خوزستان و بسياري از شخصیت های مهم جهان اسلام هم از این استان هستند. ولایت در اینجا شروع شده و به کشور منتقل می شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان گفت: سرمایه های قرآنی در گذشته دچار یاس بودند و برای ایجاد چتر حمایت، به راه اندازی محلی برای رشد و شکوفایی آنها مصمم شدیم تا این دارالقرآن را راه اندازی کنیم. مدیریت قرآنی در خوزستان را باید به سمتی ببریم که استعدادشان شکوفا شود.

حجت الاسلام بلک تصریح كرد: روز گذشته یک دارالقرآن را در شیبان و هفته گذشته نیز در منطقه عین دو تملک کردیم و درصورتی که حمایت های لازم صورت بگیرد هفته آینده هم یک مورد را در کوت عبدالله تملک خواهیم کرد.

وی عنوان كرد: بهره مند نبودن مردم از مفاهیم قرآنی آن طور که شایسته است یکی از مشکلات موجود بوده و راهی برای ورود دشمن محسوب می شود. در این دارالقرآن صوت و تفسیر خواهیم داشت و یک طبقه به عنوان سالن اجتماعات قرآنی ۳۵۰ متری هم در نظر گرفته شده است. درنظر داریم تالار آینه را برای محافل قرآنی در فضای سنتی و مذهبی و بخش اداری را در یک طبقه طراحی کنیم.
مرجع : مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما