حجتالاسلام والمسلمین سیدابوفاضل رضویاردکانی، گفت: جایگاه امام حسین(ع) در نزد پیروان نه تنها اسلام بلکه سایر ادیان نظیر مسیحیت، زرتشتی و حتی هندوها که به مکتب معنوی انبیا اعتقادی ندارند، بسیار بالاست و افراد بسیاری به آن حضرت ارادت داشته و دارند.
وی افزود: امام حسین(ع) بهعنوان یک شخصیت جهانی، طبعاً تمام مداحان و مریدان خود را در تمام کشورها، صنفها، گروهها و نژادها در کنار هم قرار داده است.
رضویاردکانی ادامه داد: چنین گردهمایی که در آن تمام پیروان ادیان و مذاهب مختلف بهعشق امام حسین(ع) گرد هم میآیند بیانگر بعد جهانی مکتب حسینی است.
نویسنده کتاب مختارنامه، برگزاری این اجلاس را اقدامی بسیار ارزشمند و بهجا دانست و ابراز امیدواری کرد: این اجلاسیه ابتدا و آغازی برای کارهای بعدی که در آن بعد جهانی مکتب حسینی به دنیا معرفی میشود، باشد.
وی با تأکید بر اینکه «امام حسین(ع) میتواند محور وحدت جهان اسلام باشد» گفت: من مدتها در کشورهای عربی بودهام لذا نباید فرقهای نظیر وهابیت که دشمنی دیرینهای با اهل بیت(ع) دارند را مسلمان حساب کرد زیرا آنان همه چیز را انکار میکنند و تنها خودشان را قبول دارند و این در حالی است که در سایر کشورها نظیر مصر، چنان ارادتی به امام حسین(ع) وجود دارد که شاید کمتر از ارادت شیعیان اثنی عشری به آن حضرت نباشد.
رضویاردکانی با تأکید بر اینکه «اجلاس تجلیل از پیرغلامان حسینی میتواند محور وحدت مسلمانان باشد» گفت: میتوان در این زمینه بسیار کار کرد تا وحدت مسلمانان بیشتر شود و حول محور قرآن و عترت همانطور که پیامبر(ص) فرمودند گردهم آیند که در اینجا همگی حول محور امام حسین(ع) گردهم خواهند آمد.