کد مطلب : ۲۸۹۴۱
بازديد مديرعامل شمسا از آشپزخانه هاي مركزي
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج از كربلاي معلا، ناصر خدر نژاد در بازديد از دو آشپزخانه مركزي ابوتراب و جرش ، در كربلا، از نزديك در جريان نحوه پخت و توزيع غذاي زائران عتبات عاليات قرار گرفت .
خدر نژاد در اين بازديد، از بخش هاي مختلف اين دو آشپزخانه از جمله سالن هاي آماده سازي گوشت، آماده سازي سبزيجات، پخت برنج و خورشت، كباب، سردخانه ها و انبارها، ديدن كرد و كم و كيف فعاليت نيروهاي اعزامي براي تغذيه زائران عتبات عاليات را جويا شد .
مدير ستاد عمليات شمسا در عراق و تعدادي از مديران اين ستاد، مدير عامل شمسا را در اين بازديد همراهي كردند .
گفتني است در دو آشپزخانه اتوماتيك و صنعتي ابوتراب و جرش در كربلاي معلا، تمامي استانداردهاي لازم پخت و بهداشت به كار گرفته شده است ودر آنها، روزانه در هر وعده غذايي پنج تا هفت هزار پرس غذاي گرم تهيه و در بين هتل هاي زائران ايراني عتبات عاليات در كربلا، توزيع مي شود .
شركت شمسا، براي تامين غذاي مناسب و با كيفيت زائران عتبات پنج اشپزخانه مركزي را در كربلا، نجف و كاظمين ايجاد كرده است .
خدر نژاد در اين بازديد، از بخش هاي مختلف اين دو آشپزخانه از جمله سالن هاي آماده سازي گوشت، آماده سازي سبزيجات، پخت برنج و خورشت، كباب، سردخانه ها و انبارها، ديدن كرد و كم و كيف فعاليت نيروهاي اعزامي براي تغذيه زائران عتبات عاليات را جويا شد .
مدير ستاد عمليات شمسا در عراق و تعدادي از مديران اين ستاد، مدير عامل شمسا را در اين بازديد همراهي كردند .
گفتني است در دو آشپزخانه اتوماتيك و صنعتي ابوتراب و جرش در كربلاي معلا، تمامي استانداردهاي لازم پخت و بهداشت به كار گرفته شده است ودر آنها، روزانه در هر وعده غذايي پنج تا هفت هزار پرس غذاي گرم تهيه و در بين هتل هاي زائران ايراني عتبات عاليات در كربلا، توزيع مي شود .
شركت شمسا، براي تامين غذاي مناسب و با كيفيت زائران عتبات پنج اشپزخانه مركزي را در كربلا، نجف و كاظمين ايجاد كرده است .
مرجع : http://hajj.ir