تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۳۰
۰
کد مطلب : ۲۸۹۴۱

بازديد مديرعامل شمسا از آشپزخانه هاي مركزي

بازديد مديرعامل شمسا از آشپزخانه هاي مركزي
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج از كربلاي معلا، ناصر خدر نژاد در بازديد از دو آشپزخانه مركزي ابوتراب و جرش ، در كربلا، از نزديك در جريان نحوه پخت و توزيع غذاي زائران عتبات عاليات قرار گرفت .

خدر نژاد در اين بازديد، از بخش هاي مختلف اين دو آشپزخانه از جمله سالن هاي آماده سازي گوشت، آماده سازي سبزيجات، پخت برنج و خورشت، كباب، سردخانه ها و انبارها، ديدن كرد و كم و كيف فعاليت نيروهاي اعزامي براي تغذيه زائران عتبات عاليات را جويا شد .

مدير ستاد عمليات شمسا در عراق و تعدادي از مديران اين ستاد، مدير عامل شمسا را در اين بازديد همراهي كردند .

گفتني است در دو آشپزخانه اتوماتيك و صنعتي ابوتراب و جرش در كربلاي معلا، تمامي استانداردهاي لازم پخت و بهداشت به كار گرفته شده است ودر آنها، روزانه در هر وعده غذايي پنج تا هفت هزار پرس غذاي گرم تهيه و در بين هتل هاي زائران ايراني عتبات عاليات در كربلا، توزيع مي شود .

شركت شمسا، براي تامين غذاي مناسب و با كيفيت زائران عتبات پنج اشپزخانه مركزي را در كربلا، نجف و كاظمين ايجاد كرده است .
مرجع : http://hajj.ir
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما