عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اختلافات میان گروهها و جناحهای سیاسی گفت: با تحقیر، توهین و تکفیر نباید یکدیگر را تخریب کنیم، بلکه باید آتش بس بدهیم؛ چرا که در صف و در جناح امام حسین(ع) هستیم.
تعدد نذورات در عاشورا گاهی موجب اسراف یا عدم تحقق هدف اطعام و نذر میشود، حضرت آیتالله العظمی خامنهای در پاسخ به استفتاء ایکنا در این خصوص اعلام کردند که اگر صیغه نذر قرائت نشده باشد میتوان زمان ادای نذر را تغییر داد.
مسئول پایگاه اطلاعرسانی بعثه مقام معظم رهبری گفت: اگر هر هیئت، تکیه و حسینهای بتوانند از فضای مجازی هم برای ارتباطات و برای تبلیغ فرهنگ امام حسین استفاده کنند، ارزشمند خواهد بود.
در شام غریبان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، مراسم سوگواری و عزاداری سیّد و سالار شهیدان و اصحاب با وفای ایشان با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان و هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
رئیس مرکز بهداشت معنوی با اشاره به وجود استعدادهای معنوی در انسانها از فرصت عزاداری امام حسین(ع) برای شکوفایی این استعدادها و رسیدن به سلامت معنوی به عنوان بهترین زمان برای بیدار شدن هستههای انگیزشی خبر داد.
حقیقت قصه هم این است که تاریخ تا قبل از آن عاشورا گزارشی از امام حسین(ع) به ما نداده است و ما مطالبی که داریم حول این واقعه است، در صورتی که ایشان ۱۰ سال امامت میکنند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با اشاره به یافتن فلزات اکسیده شده در عمق ۶ تا ۸ متری اطراف حرم امام حسین(ع) که بدون شک همان نیزه های شکسته واقعه عاشورا بوده اند، از انتقال آنها به ایران خبر داد.
رئیس سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران از میدان امامحسین(ع) به عنوان فرهنگسرای روباز شهر تهران نام برد و گفت: از این به بعد میدان امام حسین(ع) محور برنامههای فرهنگی مذهبی شهر تهران خواهد بود که در تمامی مناسبتها ویژه برنامههای خاصی در آن اجرا خواهد شد.
آیتالله سیفی ستایشگران، وعاظ و شعرا را به بیان سخنان و اشعار رسا و منطبق با آموزههای دین، در مدح و وصف اهل بیت (ع) توصیه کرد و گفت: توصیه اهلبیت(ع) برای سوگواری امام حسین (ع) این است، با آه عزاداری کنید و نه، با آهن.
حاج مرتضی طاهری با بیان اینکه مداحی یک کار معنوی و هنری است، توجه به یادگیری روش و منش ستایش اهل بیت(ع) و دوری بداخلاقی و غرور را لازمه توفیق در این مسیر دانست.
ستايشگرى ائمه اطهارعليهم السّلام در گذشته فقط به صورت سرودن اشعار و قصايدى در مدح آن بزرگواران بوده و ربطى به خوانندگى نداشته بلكه اصل و نهاد مدح بر شعر مبتنى بوده است. و اگر كسى شعرى را مى سروده، خود وظيفه خواندن آن را نيز بر عهده مى گرفته است...
همزمان با فرارسیدن ماه محرم الحرام، آئین سنتی عزاداری اباعبدالله الحسین با حضور سیل عاشقان حسینی(ع) و تنی چند از مسئولان استانی و شهرستانی در قدیمی ترین تکیه شاهرود برگزار شد.
درجلسات عزاداری، عده ای به نام خادم الحسین سعی در فراهم کردن آسایش و راحتی مهمانان امام حسین(ع)، برای استفاده بهتر از آموزه های این مجالس، دارند. گروهی از خادمان حسینی، اهالی آبدارخانه های هیئت هستند
در روزشمار وقایع کاروان حسینی به عاشورا می رسیم روزی که حسین بن علی(ع) با یارانش در برابر شمر و سپاهیانش ایستادگی می کنند و ملائکه از ظلمی که بر ایشان می رود به فغان و ناله درمی آیند.
مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت از وقوع آتش سوزی در انبار صحن در حال ساخت حضرت فاطمه(س) در نجف اشرف خبرداد و گفت: خوشبختانه در این حادثه به هیچ زائری آسیبی وارد نشده است.
مداحان در گذشته یک قشر مذهبی وابسته به سنت علمایی و در حاشیه آنها بودند، به همین دلیل آنها امتداد گفتارهای علما بودند و اگر هم قرار بود از خودشان چیزی بگویند، در غیاب علما بود