کد مطلب : ۱۳۷۶۸
مديرعامل شمسا خبر داد:
احداث آشپزخانههای مركزی نيمهصنعتی در نجف و كربلا
وی افزود: با پایان یافتن مراحل ساخت این آشپزخانههای مركزی در نجف و كربلا، طبخ غذای زایران ایرانی به این صورت خواهد شد كه هر ۶ مطبخ مركزی جدید مانند كترینگ هواپیمایی، برنامه پخت غذای زایران ایرانی را به صورت نیمهصنعتی انجام خواهند داد یعنی این آشپزخانهها حداقل ۶- ۵ روز قبل پخت انجام میدهند اما این غذاها فریز نمیشود بلكه در سردخانه نگهداری میشود و با این اقدام دیگر در طبخ غذای زایران ایرانی دست دخالت نخواهد داشت.
وی مدت زمان در نظر گرفته شده برای ساخت این آشپزخانههای مركزی جدید را یك سال ذکر کرد و گفت: همچنین طی یك آگهی بینالمللی اعلام كردیم كه تولیدكنندگان مواد غذایی میتوانند برای یك سال با ما قرارداد ببندند و هفتهای یك مرتبه به دستور ستادهای ما مواد غذایی آنها تحویل آشپزخانههای مركزی در نجف و كربلا شود.
مهذب با اشاره به موضوع نظافت و بهداشت هتلهای اسكان زایران ایرانی گفت: هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در عراق هر ۶ ماه یك مرتبه تمام هتلهای زایران ایرانی را سمپاشی میكند و هر ماه، یكیدو مرتبه هتلها مورد بازرسی بازرسان هلال احمر قرار میگیرند كه این هتلها را از جهت رعایت مسائل بهداشتی مورد ارزیابی قرار میدهند همچنین برای هر یك از آشپزخانههای مركزی ما در عراق یك مسئول بهداشت در نظر گرفته شده كه بهصورت مدام بر مراحل طبخ غذا نظارت دارد كه این امر در مورد كاظمین نیز صادق است.
مدیرعامل شمسا تاکید کرد: نتیجه بازرسیهایی كه از هتلها انجام میشود بهصورت مستمر در فرمهای ارزیابی درج میشود و تا یك ماه آینده این اطلاعات بر روی سایت قرار خواهند گرفت تا همگان بتوانند از آن مطلع شوند.
مرجع : خبرگزاری فارس